Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

„Termocom” - bâta comuniştilor împotriva Primăriei

La începutul acestei săptămâni, administraţia SA „Termocom” şi-a pus în aplicare ameninţările. Aceasta a sistat livrarea căldurii în sediul Partidului Liberal şi al Primăriei capitalei (pe care ulterior a reluat-o), iar apa caldă a dispărut din robinete, deşi instituţiile municipale nu au nicio datorie către „Termocom”. Deşi principalii creditori ai „Termocom”-ului sunt „Moldovagaz”, CET-1 şi CET-2” (gestionate de stat!!!), Guvernul a anunţat că nu vrea să se implice pentru reluarea livrării de apă caldă în capitală.

Administratorul SA „Termocom”, Dionisie Antocel, flutura din pumni într-o conferinţă de presă şi ameninţa că trimite buldozerele să sape în jurul Primăriei. Acesta este supărat pe faptul că legislatorii locali au abrogat tariful de 540 de lei pentru o gigacalorie adoptat ilegal de către foştii consilieri municipali comunişti şi pepecedişti fără a prevedea şi sursa de achitare a diferenţei de tarif în mărime de 307 lei pentru o Gcal. Potrivit lui Antocel, aceste acţiuni sunt îndreptate împotriva consumatorilor şi a anunţat că intenţionează să reducă şi temperatura agentului termic în calorifere.

De unde atâţia bani?

Foştii consilieri adoptaseră această decizie la 25 ianuarie 2007, fiind constrânşi de FMI care condiţiona astfel acordarea unui credit, dar şi de teama de a nu supăra alegătorii care urmau să voteze la 3 iunie. Din cauza acestei decizii, bugetul municipal trebuia să achite în anii 2007 şi 2008 465 de milioane de lei, bani pe care Primăria nu-i are. În primele 11 luni ale acestui an, aceasta abia a reuşit să adune 164 de milioane de lei din impozite şi taxe.

Al cui e „Termocom”-ul?

„Termocom” este o întreprindere municipală în care Primăria deţine 72 la sută din acţiuni. Dar, de şase ani, SA „Termocom” este declarată falimentară şi se află în proces de reorganizare. Consiliul creditorilor este format din „MoldovaGaz”, CET-1, CET-2 (toate trei fiind gestionate de stat) şi „ApăCanal”, iar Antocel este numit în funcţie de către instanţa de judecată. Deci, de facto, Primăria nu are pârghii de a influenţa „Termocom”-ul şi acesta stabileşte, împreună cu CET-1 şi CET-3, tarifele cum îi convine. Responsabilii de la aceste instituţii sunt surzi şi muţi la solicitările Primăriei de a merge la faţa locului şi a vedea la modul real cât se cheltuieşte pentru o Gcal şi care ar fi preţul real al acesteia.

De ce fuge Antocel?

„Actuala guvernare încearcă să îndrepte nemulţumirea consumatorilor către Primărie, dar lumea înţelege foarte bine ce se întâmplă în realitate”, a declarat pentru JURNAL primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă. Acesta urma să aibă, alaltăieri, o întâlnire cu Antocel, dar acesta nu a venit, transmiţându-i primarului că este „sub picurătoare” (îşi face perfuzii). Chirtoacă s-a dus să-l vadă, dar acesta nu era nici acolo unde spusese că este.

Salarii mai mari ca ale lui Voronin

Primăria capitalei a efectuat un control în baza datelor prezentate de „Termocom” şi a stabilit că în tariful de 540 de lei/Gcal sunt incluse 27 de milioane pentru reparaţii, 81 de mii de lei pentru uzura clădirilor neutilizate de întreprindere etc. În acelaşi calcul sunt incluse şi salariile funcţionarilor de la „Termocom”. Administratorul principal a primit lunar în 2007 o retribuţie de 15 205 de lei (în 2006 – 13 496 de lei), patru vicedirectori - câte 13 000 de lei, alţi funcţionari – câte 8 000 de lei, iar salariaţii simpli – în jur de 3 000 de lei. În unele cazuri, salariul acestora s-a majorat cu până la 4 000 de lei (!). Dacă ar fi excluse aceste sume artificiale, tariful nu ar depăşi cifra de 428 pentru o Gcal. Dar Antocel solicită deja pentru o Gcal în anul 2008 715 lei (!).

Şantaj

„Scopul este de a ne forţa să intrăm într-o criză financiară”, consideră consilierii municipali din coaliţia majoritară. „CMC este unicul organism care este în drept să stabilească tariful. Termocom poate veni doar cu propuneri. Dar Antocel se ocupă de şantaj, a depăşit toate limitele legale”, a declarat într-o conferinţă de presă Mihai Ghimpu, preşedintele CMC. Autorităţile capitalei au anunţat că vor ataca „Termocom”-ul în judecată, chiar dacă în aceeaşi zi căldura a revenit în caloriferele de la Primărie.

Capra face, oaia trage

Potrivit lui Ghimpu, decizia din ianuarie prevedea la punctul cinci că Guvernul va contribui la alocarea subvenţiilor pentru agentul termic, dar acesta n-a alocat niciun ban. Mai mult decât atât, pentru anul 2008 sunt prevăzute alocaţii de la bugetul de stat pentru municipiu de trei ori mai mici decât pentru anul curent. Potrivit liderului fracţiuni social-democrate din CMC, Eduard Muşuc, CET 1 şi CET 2 se subordonează Guvernului şi au datorii faţă de întreprinderile municipale de 50 milioane de lei, iar „Termocom” – de 30 de milioane. „Dacă facem un contract simplu de cesiune, nu trebuie să plătim bani cash din bugetul local. Problema livrării apei calde şi căldurii este o problemă comună a administraţiei publice locale şi centrale. Dar trebuie să existe un dialog constructiv”, susţine Muşuc. Executivului, însă, nu-i pasă şi vrea să dea toată vina pe Primărie în această situaţie.

„Nu vom ceda”

Potrivit liderului fracţiunii liberale din CMC, Corina Fusu, banii pe care CMC trebuia să-i achite SA „Termocom” pentru diferenţa de tarif sunt banii populaţiei, care pot fi utilizaţi pentru majorarea salariilor profesorilor cu 20 la sută sau pentru programe sociale. Iar primarul general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a comparat ceea ce se întâmplă acum cu situaţia din ianuarie 2006, când Rusia a întrerupt livrarea gazului pentru R. Moldova din cauza că nu s-a ajuns la un acord privind majorarea tarifului. „SA „Termocom” şi administraţia centrală recurg la acelaşi şantaj, dar noi nu vom ceda”, a declarat Chirtoacă.

Niciun comentariu: