Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Microcamerele ascunse, la mare căutare în România

Minicamerele ascunse în ochelari sau în nasturi au prins foarte bine în România, în ultimii ani. Fie că este vorba de anchete de anvergură sau de mici probleme conjugale aceste camere oferă satisfacţie totală „detectivului”.

Preţurile variază destul de mult de la 450 lei la 2000 lei, în funcţie de opţiuni şi accesorii. În România există foarte multe site-uri de unde îţi poti procura un astfel de echipament şi la preţuri cât mai variate, printre acestea aflându-se şi www.elecsis.ro, www.bizoo.ro sau www.rospy.ro. Astfel de mini gadgeturi se pot pune şi în şepci, cravate, pixuri sau chiar pachete de ţigări. Accesoriile cu care vine echipată fiecare cameră diferă de la un comerciant la altul.

Spre exemplu, LM-SB12 Camera CCD spy portabilă de tip şurub sau nasture are un sensor de imagine de 1/4“ CCD color plus o înaltă rezoluţie, aproximativ 450 linii TV PAL. Lentila camerei nu are mai mult de 4.3 mm, iar iluminarea minimă acesteia este de 0.2 Lux/ F1.2, camera având şi un microfon incorporat. Se poate conecta la DVR mini portabil sau la un kit wireless. Preţul estimativ al acestei camere este de minim 450 lei.

CMOS, nasturele care te filmează

O altă minicameră video ce poate fi ascunsă de un nasture este CMOS. Aceasta are un senzor de tip CMOS color şi o iluminare minimă de 2 Lux. Camera vine şi cu miniDVR inclus. Acesta are memorie internă 128Mb spaţiu care poate găzdui aproximativ 1.5 ore de înregistrare. MiniDVR –ului i se poate mări memoria pănă la 2 GB cu ajutorul unui card SD.

CMOS şi miniDVR-ul vin şi cu câteva accesorii printre care un cablu A/V, cablu USB, husă curea, cd soft şi căşti. Pentru a filma cât mai mult cu această cameră este recomandat că acţiunea să se facă numai cu ecranul miniDVR-ului închis. Dimensiunile miniDVR sunt de 101mmX 69,5mmX 20mm, greutate 86 grame. Preţul estimativ al gadgetului este de minim 860 lei.

Camera din ochelari

AJ-G cam07 este unul din gadgeturile care stă ascuns în rama ochelarilor, fiind fabricată în Hong Kong. Camera din ochelari se conecteză direct cu AV recorder-ul şi înregistrează în timp real audio video cu data şi ora imprimată.

Importatorii români spun despre aceast gadget că este destinat special pentru a colecta probe, targetul lui fiind detectivii specializaţi. Nu are alimentare externă pentru cameră, fiind compatibilă pentru toate tipuri de filme MP4.

Are încorporată o memorie de 128 MB care poate fi extinsă până la un GB, astfel putând înregistra până la 4 ore. Pachetul vine cu două perechi de lentile suplimentare şi două baterii Changeable Rechargeable. AJ-G cam07 are speaker incorporate şi căşti, microfonul fiind incorporat în cameră. Pentru recorderul AV se poate folosi şi o baterie de Nokia 3310. Preţul estimativ este de minim 850 lei.

SUN-RSP-02, wireless

Această cameră face parte din clasa celor super profesionale. având un sensor CCD Sony Color cu sunet incorporate. Iluminarea minimă este de 0.9 Lux.. Are un transmitter/ receiver de 2,4 Ghz, 4 canale selectabile şi căutare automată a canalului emis.

Distanţa de emisie variază, în functie de condiţiile de transmisie: max 100 m linie deschisă şi până la 50m în clădiri. Preţul gadgetului este de maxim 1.900 lei. Opţional la ea se poate adăuga şi un miniDVR care costă maxim 1000 lei.

Niciun comentariu: