Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Exod in "Lumea Noua virtuala"

Numarul celor refugiati in retea va atinge proportii uriase in urmatorii ani.



Interesul pentru lumile virtuale, precum Second Life, este in continua crestere si pe viitor ar putea genera un adevarat exod al celor care cauta „sa dispara din realitate”, avertizeaza un expert american in jocurile on-line, citat de site-ul BBC News.

Edward Castronova, profesor asociat la Departamentul de Telecomunicatii al Universitatii din Indiana, sustine ca lumile virtuale vor avea un efect profund asupra societatii umane. „Parerea mea este ca impactul asupra lumii reale va implica disparitia unor oameni din realitate”, afirma profesorul Castronova, autor al cartii „Exodul catre lumea virtuala”. El face o paralela intre acest fenomen si decizia a mii de britanici de a incepe o noua viata
in America de Nord, in secolul al XVII-lea. „Ei au schimbat, cu siguranta, America de Nord, dar si Regatul Unit al Marii Britanii”, subliniaza expertul.

Potrivit lui Edward Castronova, peste numai 10 ani, fiecare dintre noi va fi mai mult
sau mai putin implicat intr-un mediu virtual. Unii vor folosi respectivul spatiu doar pentru a se intalni cu prietenii si membrii familiei aflati la distanta, insa altii nu se vor mai intoarce in lumea reala. Marea intrebare este cat de multi vor fi acestia din urma, atrage atentia expertul american.

Refugiu temporar sau disparitie

„Ati prefera sa fiti angajat la Starbucks sau capitan pe o nava spatiala?”, intreaba retoric profesorul de la Departamentul de telecomunicatii al Universitatii din Indiana.

Practic, oamenii viitorului se vor imparti in doua mari categorii: cei care doar se vor „refugia” temporar in spatiul virtual si cei care vor evada definitiv din lumea reala.

Din prima categorie vor face parte adolescentii frustrati, nemultumiti de modul cum arata si aflati in cautare de prieteni pe internet, iar din cea de-a doua - numerosi adulti nemultumiti de propria existenta (familie, prieteni, serviciu, situatie materiala).

Doua miliarde de internauti

La nivel mondial, numarul internautilor depaseste in prezent un miliard si va ajunge la doua miliarde in deceniul urmator. Cei mai multi vor fi originari din tarile aflate momentan in curs de dezvoltare
. Ei se vor alatura celor din America de Nord si Europa. In maximum doi ani, China va avea mai multi utilizatori de internet decat Statele Unite, iar peste 10 ani se va putea mandri cu circa 250.000.000 de internauti.

Aceste estimari apartin expertilor, oamenilor de afaceri si politicienilor care au luat parte luna trecuta, in Brazilia, la Internet Governance Forum.

Printre participanti s-a numarat si Michael Geist, profesor la Facultatea de Drept a Universitatii din Ottawa. Acesta este convins de faptul ca internautii viitorului se vor conecta la retea prin intermetiul telefoanelor mobile si vor influenta
decisiv dezbaterile pe teme de larg interes, precum drepturile de proprietate intelectuala, dreptul la libera exprimare sau la intimitate.

CAMPION VIRTUAL

Computerul care te vrajeste

Avertisment pentru pasionatii de discutii romantice pe internet: urmatorul interlocutor ar putea fi nu o persoana pasionala, ci un computer, un program care va incerca sa afle cat mai multe date personale. Cel putin asa se lauda administratorii paginii cyberlover.ru, care au creat un program despre care spun ca poate stimula flirturile virtuale - CyberLover. Potrivit Reuters, softul ar fi capabil sa converseze cu 10 femei simultan si sa le convinga sa-si ofere cel putin numerele de telefon, daca nu si adresa postala. Programul este disponibil momentan doar in limba rusa
, iar comercializarea sa va debuta in jur de 15 februarie 2008.

„Nici macar una dintre fete nu si-a dat seama ca discuta cu un program!”, sustine cyberlover.ru, adaugand ca „chatbotul” poate de asemenea sa simuleze si sexul virtual. „In numai o jumatate de ora, CyberLover va va aduce... femei, fotografii ale lor si probabil si un numar de telefon de contact”, sustin creatorii programului.

CyberLover poate fi modificat sa atraga si barbati, sa convinga oameni de ambele sexe sa viziteze o anumita pagina web sau sa sune la un numar de telefon cu tarif special, toate datele culese fiind stocate in calculatorul posesorului. Programul poseda un mod de interactiune foarte bine organizat, care poate pacali chiar si utilizatori experimentati sa ofere informatii personale.

Niciun comentariu: