Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 7 aprilie 2009

Rău-platnicul român tipic e bărbat, are 35 de ani şi e în zodia Leului

Una din cinci restanţe este mai veche de doi ani 9% din volumul total al datoriilor a fost fost acumulat pe cardurile de credit Majoritatea românilor care înregistrează în prezent datorii la instituţiile de creditare s-au născut în zodia leului, nu au studii superioare şi au aproximativ 35 de ani, potrivit unei analize Coface România. Numărul mediu de zile după care aceştia îşi plătesc restanţele urcă până la 90, în timp ce valoarea debitului pe care băncile trebuie să-l recupereze de la ei este de 820 de euro. Cei mai mulţi rău-platnici figurează cu restanţe la un singur credit, 64% dintre sumele neplătite la timp reprezentând ratele
pentru creditele de nevoi personale, în timp ce datoriile acumulate pe cardurile de credit se apropie de 9%, de aproape două ori mai mult decât în 2007. Din datele Coface mai reiese că datornicul are domiciliul în Capitală. „Bucureştenii cunosc mai bine legile, ştiu cum şi pentru cât timp se pot sustrage de la plata datoriilor, motiv pentru care recuperarea acestora se realizează mai greu”, a declarat pentru Gândul Alexandra Rusen, team leader în cadrul departamentului de colectare al Coface România. Femeile acumulează restanţe la vârste mai înaintate Portretul-robot al femeii rău-platnice nu se îndepărtează foarte mult de cel general, singurele diferenţe notabile înregistrându-se în dreptul vârstei, al sumei restante, dar şi al zodiei. Aceasta datorează în medie 680 de euro, are 41 de ani şi este născută în prima parte a lunii aprilie, sub zodia Berbecului. Explicaţia pentru valoarea mult mai mică a restanţelor este pusă pe seama veniturilor salariale mai scăzute, ceea ce nu le permite femeilor să acceseze credite a căror valoare să fie apropiată cu cele contractate de bărbaţi. În plus
, cel de-al doilea credit al familiei este făcut pe numele femeii, astfel explicându-se şi vârsta mai înaintată a debitoarei. Potrivit statisticilor, aproximativ 78% din volumul total al sumelor datorate sunt în lei, deşi mai bine de 9 din 10 rău-platnici au contractat un credit în moneda naţională. Altfel spus, românii care s-au împrumutat în valută, cu precădere în euro, au şi cele mai mari restanţe. În altă ordine de idei, 63% dintre debite au o vechime mai mică de şase luni, în timp ce una din cinci restanţe are un istoric de cel puţin doi sau trei ani. Băncile au externalizat creanţe în valoare de 121 milioane euro Anul trecut, agenţiile de colectare a creanţelor au semnat un număr de 15 contracte de recuperare, 12 cu instituţii bancare, două cu companii de telefonie şi una cu o societate de asigurări, a căror valoare totală se apropie de 140 milione euro. Din această sumă, 121 milioane euro trebuie recuperată de la 140.000 de clienţi ai băncilor. Un număr similar de restanţieri l-au înregistrat şi companiile de telecomunicaţii, valoarea creanţelor de recuperat în numele acestora fiind doar de 13,4 milioane euro.

Niciun comentariu: