Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.
Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.
Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.
Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.
Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.
Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!
Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal, Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .
marți, 7 aprilie 2009
Chiliman, arătat cu degetul pentru stoparea ilegală a construcţiei cartierului "Henry Coandă"
În 2003, Ministerul Transporturilor şi Locuinţei anunţa, cu mare pompă, lansarea proiectului de construire a celui mai modern cartier din România, Henri Coandă, ce urma să se întindă între aeroportul Băneasa şi comuna Voluntari, în partea de nord-est a Capitalei. Conform proiectului, cartierul urma să cuprindă 3.012 locuinţe, din care 1.230 case, 338 apartamente, toate urmând să fie achiziţionate prin credit
ipotecar. În iunie 2003, premierul de atunci, Adrian Năstase, şi ministrul de resort, Miron Mitrea, au inaugurat expoziţia de case cu vânzare prin credit ipotecar, organizată de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), ei anunţând atunci că "lansarea fazei operaţionale a proiectului Henri Coandă reprezintă un moment deosebit pentru bucureşteni", iar "proiectul se va întinde pe o perioada de 3-4 ani". Pentru cele aproximativ 3.200 de unităţi locative, Executivul a luat de la MApN circa 50 de hectare de teren, pe care, printr-un alt act normativ, le-a trecut în administrarea
Primăriei Sectorului 1. Interesant este că proiectul "Henri Coandă" a fost inclus în Planul Urbanistic Zonal, încă din ianuarie 2003, fiind aprobat de Primăria Sectorului 1. Aceast lucru confirma practic faptul că terenul respectiv este liber de sarcini, adică nu face obiectul nici unui proces de revendicare. Ulterior, acest lucru a fost reconfirmat de Justiţie prin întocmirea intabulărilor pe fiecare parcelă a terenului în cauză. Aşadar, totul era în ordine cu terenul, mai trebuia doar ca ANL să rezolve problemele birocratice. La un moment dat, după atribuirea loturilor pentru case, ANL a prezentat un calendar al contractării locuinţelor în "Henri Coandă". Astfel, în iulie 2003 începea depunerea dosarelor de solvabilitate, etapă continuată cu depunerea opţiunilor pentru locuinţe, soluţionarea suprapunerilor (începutul lui august), depunerea avansurilor la bănci (11-15 august) şi apoi etapele cu adevărat "grele": semnarea contractului de mandat (18-29 august), a contractului de construire (1-5 septembrie) şi a celui de ipotecă cu banca (8-12 septembrie). Ca urmare, abia în iulie 2004 s-au încheiat primele contracte, iar alţi 400 de oameni n-au reuşit să încheie decât un contract de mandat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu