Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 7 aprilie 2009

Examen în fiecare zi

De un timp, diverse jivine, mai mult sau mai puţin jigărite, amu­şină hămesite prin curtea Educaţiei. Foşti ştabi ai învăţământului până prin 2000, indivizii au nostalgia funcţiei şi-şi imaginează că fără produsul
minţii lor şcoala nu poate merge mai departe. Aşa auzi că singura soluţie pentru stârpirea corupţiei este renunţarea la tezele cu subiect unic, ori că admiterea pe bază de examen, la liceu, este singura modalitate pentru ca elevii să devină brusc cei mai cuminţi, cei mai deştepţi, cei mai frumoşi. Se spune, cu mare îndârjire, că ar trebui să ne întoarcem la admiterea pe bază de examen la liceu, ba chiar şi la facultate. De ce această soluţie este retrogradă? Simplu! Examenele de tip comunist şi din epoca comunistă nu asigurau adevărata selecţie a elevilor şi, în plus
, reprezentau forma de evaluare a unui învăţământ bazat pe achiziţia şi memorarea de cunoştinţe. Astăzi, toată lumea civilizată – iar civilizaţii din Vest, chiar de prin 1970 –, dar şi inteligentă, a ajuns la concluzia că învăţământul de tip comunist înseamnă o frână în dezvoltarea ar­monioasă a personalităţii. Spaţiul nu-mi permite să dezvolt aici teorii educaţionale, scriu doar că s-a ajuns la concluzia că în secolul informaţional nu este totul să debitezi cunoştinţe, important este să ştii să le cauţi. Enciclopedistul, omul total, este un ideal absurd în era informaţională. Sigur, unii ar putea întreba, pe bună dreptate, ce are examenul de admitere cu filosofia educaţională. Are. Ca să fie mai simplu, semnalez doar că din 2000 încoace, prin măsurile luate – renunţarea la examinarea punctuală, centrarea pe competenţe –, ne-am hotărât să facem din şcoală şi din activitatea de învăţare ceva plăcut şi atrăgător. Copilul să vină la şcoală ca să-şi descopere talentele, vocaţia şi să descopere lumea din jurul său pentru a se putea integra. Am stabilit, tot atunci, în mod absurd însă, că, deşi avem învăţământ general şi obligatoriu de nouă ani (acum, în 2008 acesta este de zece ani), după clasa a VIII-a să-i triem pe elevi ca pe vite: unii la liceu, alţii la SAM. Astăzi, se propune aceeaşi aberaţie: examen după clasa a VIII-a şi trierea elevilor tot în două direcţii: liceu – fericire, SAM – dezastru, dar nu pe baza rezultatelor din gimnaziu, ci în urma unui examen de admitere. Las la o parte faptul că ar fi ilegal şi nedrept să scindăm, în cadrul învăţământului obliga­to­riu, destinele elevilor. Spun doar că reintroducerea examinării punctuale nu face decât să transfere corupţia de la activitatea de zi cu zi, de la clasă, la examenul de admitere. Nu ştiu de ce nu cer jivinele jigărite să-şi facă dascălii datoria, să nu mai ia şpagă. N-o fac fiindcă ei doar asta înţeleg să facă din educaţie: o afacere
? Este adevărat că actuala evaluare a elevului şi accesul lui în treapta superioară de educaţie – liceu sau SAM – nu se realizează într-o obiectivitate deplină. Sunt elevi slabi care ajung să aibă medii mari numai pentru că părinţii pompează averi în buzunarele unor dascăli. Dar acesta nu este un fenomen. Nu toţi profesorii sunt şpăgari. Iar un elev trecut precum gâsca prin apă oricum capotează, la un moment dat. După 7-8 ani, foarte multă lume a înţeles că nu se învaţă doar trei luni înainte de examen, ci este importantă fiecare notă pe care o ia elevul, în fiecare zi, la şcoală. Din ce în ce mai mulţi părinţi sunt atenţi nu doar la ce se întâmplă înaintea examenului, ci la ceea ce fac odraslele lor zi de zi la şcoală. Iar dacă vom înţelege că la evaluarea continuă – tezele unice numindu-se ea, astăzi – importantă este tocmai această nouă atitudine faţă de şcoală şi învăţământ, vom reuşi să depăşim şi corupţia. Sigur, ceea ce uită cu dinadinsul jivinele este că, în pachetul legislativ al Educaţiei, MEC propune ca trecerea de la învăţământul general şi obligatoriu de zece ani să se poată face în funcţie de decizia fiecărei şcoli în parte. Ba, chiar ministerul propune printre alte forme şi examenul, pentru liceele extrem de bune, dar nu renunţă la evaluarea continuă, care s-ar putea realiza nu doar prin tezele unice, ci şi pe bază de portofoliu ori de teste la anumite discipline şcolare.

Niciun comentariu: