Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.
Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.
Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.
Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.
Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.
Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!
Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal, Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .
joi, 30 iulie 2009
Efectul Ciorogarla
Furtul armelor de la Ciorogarla continua sa produca efecte in interiorul Ministerului Apararii Nationale. La trei saptamani dupa ce Mihai Stanisoara
a destituit din functie 17 militari, dintre care patru generali, ministrul Apararii, de comun acord cu seful Statului Major General, si-au pus un om de incredere in fruntea Statului Major al Fortelor Aeriene (SMFA). Chiar daca nu a pilotat niciodata un avion de vanatoare, generalul maior Ion Aurel Stanciu a devenit seful Aviatiei Militare. Pana ieri, generalul Stanciu a indeplinit functia de sef al Directiei Operatii din Statul Major General.
Prin decizie a ministrului Stanisoara au fost schimbate si alte persoane din conducerea Ministerului Apararii si a Statului Major General. Generalul Niculae Tabarcea a fost numit director al SMG. Generalul maior Ion Stefan a devenit director adjunct la SMG, iar generalul maior Stefan Oprea a pierdut functia de director al SMG, fiind numit adjunct al directorului SMG.
Folosindu-se de un eveniment real sau pus la cale cu buna stiinta (ne referim la disparitia armelor din depozitul de la Ciorogarla-n.r.), actuala conducere a MApN a decapitat sefii de la aviatie, din structurile de conducere din SMG si MApN si de la serviciile
secrete. Toate aceste miscari de trupe au produs o adevarata revolutie in randul cadrelor militare, in special al celor din SMFA si DGIA. Schimbarea generalului Constantin Croitoru a fost speculata atat in interiorul armatei cat si in exterior ca o sanctiune aplicata de Stanisoara fostului sef de la SMFA. Generalul Croitoru a fost un sustinator al variantei achizitiei de catre tara noastra a unui model de avion multirol nou care sa inlocuiasca flota de MiG-uri 21 LanceR. Opiniile exprimate de generalul Croitoru nu erau insa identice cu varianta pe care si-ar dori-o seful statului, respectiv o posibila achizitie de aeronave F-16 la mana a doua de la americani.
Schimbarile produse la varful serviciilor secrete vin pe fondul unor neintelegeri pe care fostul sef al DGIA le-a avut cu seful SMG.
Surse militare ne-au precizat ca un element important care ar putea lamuri enigma disparitiei celor peste 60 de arme din depozitul de la Ciorogarla, dar si unele schimbari in DGIA, il constituie introducerea a zeci de pistoale moderne (apartinand ofiterilor din serviciile secrete ale armatei-n.r.) exact in depozitul care urma sa fie spart numai dupa cateva zile.
La 21 de zile de la anuntarea furtului de arme, avem o multime de militari cu grade mari schimbati din functie, alti sapte militari arestati, considerati de procurori ca sunt autorii furtului sau au favorizat acest lucru, si peste 60 de arme care au intrat parca in pamant, dar autoritatile nu s-au sfiit sa le dea in urmarire generala. In aceste conditii, in cursul zilei de ieri, cei sapte militari arestati au fost din nou audiati si, chiar daca ei se declara nevinovati, procurorii vor cu orice pret sa demonstreze ca ei sunt faptasii. In paralel, in interiorul MApN, chiar si cu un buget mult sub ceea ce are nevoie armata, vor demara negocieri pentru incheierea a diverse contracte prin licitatii publice, incredintare directa sau dialog competitiv. Avand in vedere ca unele contracte fac parte din programul
strategic de inzestrare a armatei si se vor derula pe o perioada de cativa ani de zile, in joc sunt peste 15 miliarde de euro.
Scrisoarea generalului Croitoru
Fostul sef al Statului Major al Fortelor Aeriene a tinut sa transmita un "cuvant de ramas bun" subordonatilor dupa ce a fost destituit si a solicitat trecerea in rezerva. "Dupa aproape 35 de ani ca ofiter de aviatie al Armatei Romane si aproape 41 de ani de port al acestei frumoase
uniforme a sosit timpul unei <> aparte: sfarsitul unei cariere si implinirea unui vis. Ma consider printre cei norocosi care si-au dorit sa faca ceva anume in viata
si chiar acest lucru l-am facut. Eu mi-am dorit sa fiu pilot, pilot de vanatoare si apoi sa pot conduce destinele acestora si acest lucru l-am facut. Am crescut cu Aviatia si sper ca am contribuit si la definirea statutului Fortelor Aeriene - gandindu-ma la armonizarea functionarii acestei institutii a celor trei importante arme: Aviatia, Radiolocatia, Rachetele si artileria antiaeriana. Am iubit avioanele si oamenii din jurul lor; indraznesc sa va spun ca si eu am simtit iubirea lor. Cred ca bunul Dumnezeu m-a iubit si oamenii mi-au zambit. Acum, in acest moment special, eu - unul din purtatorii in suflet si pe uniforma a simbolurilor noastre nationale - urez Fortelor Aeriene un viitor pe masura istoriei lor si a calitatii oamenilor adevarati ce le slujesc. Nu va fi usor, dar stiu ca puteti sa priviti si sa faceti ca cerul sa fie senin! Curaj!", isi incheie epistola generalul-locotenent Constantin Croitoru.
Noul sef al Aviatiei
Noul sef al Aviatiei, generalul-maior dr. Ion Aurel Stanciu s-a nascut la 27 martie 1955 la Buzau. Din 1977 pana in 1981 a fost incadrat navigator-sef la Centrul de comanda al Scolii militare de ofiteri de aviatie, institutie de invatamant unde a functionat ca lector pana in 1984. Din 1989 pana in 1991, a fost mai intai loctiitor al comandantului Aeroportului International Otopeni, Bucuresti, si apoi comandant al acestuia. In 1991, a fost numit adjunct al directorului general al Companiei aeriene ROMAVIA, unde a ramas pana in 1995. Din ianuarie pana in noiembrie 1999 a fost sef al Biroului
atasati militari din Directia de Informatii Militare, apoi loctiitor al sefului Directiei de protectie si siguranta militara, in perioada 1999-2003. In decembrie 2007 a fost numit in functia de sef al Directiei operatii din Statul Major General.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu