Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 30 iulie 2009

Barbat internat in stare grava dupa ce a baut o "Timisoreana"

Un bucurestean, aflat in vizita in Bârlad, a ajuns in stare critica la spital dupa ce a consumat bere Timisoreana la doza de aluminiu. In acest moment, au fost blocate de la vânzare 4.000 de astfel de doze comercializate de catre un distribuitor din Vaslui, pâna la finalizarea expertizelor de laborator. Primele rezultate ale analizelor toxcologice vor fi gata in cursul zilei de azi. Bucuresteanul spune ca va da in judecata producatorul de bere, considerând ca i-a fost pusa viata in pericol

♦ Politia si lucratorii Laboratorului de Sanatate Publica au oprit comercializarea dozelor de bere Timisoreana din tot judetul, care provin din lotul din care a baut barbatul. Mostre din cutia de bere din care a baut Hritcu, precum si inca alte doua doze care mai erau la vanzare in chioscul de unde a fost cumparata berea au fost trimise pentru analize toxicologice la Laboratorul Criminalistic de la Iasi. Anchetatorii nu au identificat pe facturile magazinului lotul din care facea parte doza in cauza

♦ Cadrele medicale de la Spitalul de Urgenta din Barlad s-au luptat din rasputeri sa-l salveze, barbatul fiind internat si acum la Reanimare. Surse din Ministerul Sanatatii au precizat ca starea barbatului este serioasa, iar autoritatile care ancheteaza acest caz iau in calcul mai multe ipoteze care ar fi putut conduce la neobisnuita situatie. Fie lotul din care a facut parte doza respectiva a fost contrafacut, fie pacientul a suferit o intoxcatie acuta cu compusi organofosforici, fie suferea de epilepsie sau alta afectiune

Marti 17 februarie, la Spitalul de Urgenta «Elena Beldiman» din Bârlad a fost adus de urgenta un barbat in coma, care prezenta spume roz la gura, dupa ce consumase o bere Timisoreana la doza. Marian Hritcu, de 37 de ani, a fost diagnosticat cu «intoxicatie involuntara cu o substanta necunoscuta» dupa consumarea unei beri, având crize de suspendare a starii de constienta, spume roz la gura. A fost imediat internat pe ATI Reanimare si ventilat mecanic dupa efectuarea de spalaturi stomacale. Omul a stat in coma pâna ieri-dimineata, când starea sa a inceput sa fie mai buna, fiind scos de pe aparatul de ventilat, dar diagnosticul medicilor este inca rezervat. Concomitent cu lupta medicilor bârladeni de a-l salva pe ghinionistul care a baut o bere ce l-a adus la un pas de moarte au fost sesizate Politia Bârlad si Autoritatea de Sanatate Publica Vaslui. Doza din care a baut Marian Hritcu a fost preluata de Politia Bârlad, constatându-se ca lichidul din interior era de culoare mov. Atât Politia, cât si inspectorii de la Laboratorul de Sanatate Publica, din cadrul ASP Vaslui, au prelevat probe din doza respectiva de bere, pe care le-au trimis pentru analize toxicologice la Laboratorul Criminalistic Iasi si la Laboratorul de Medicina Legala din Iasi. La magazinul de cartier, din zona Munteni – Bârlad, apartinând Asociatiei Familiale Hrituc, s-au mai gasit doar doua doze de bere Timisoreana la vânzare, care au fost si ele trimise pentru analiza toxicologica. Inspectorii sanitari au dispus verificarea SC Taviany SRL Vaslui, distribuitorul de bere Timisoreana in judet, care are puncte de distributie la Vaslui, Bârlad si Husi, fiind retrase de pe piata circa 4.000 de doze de bere. In prezent se cauta societatile care au cumparat
de la distribuitor doze de bere Timisoreana pentru a fi retrase si acestea de pe piata. Surse din cadrul Ministerului Sanatatii au confirmat, pentru ziarul „Gardianul”, ca starea de sanatate a barbatului care a consumat doza de bere Timisoreana este inca incerta. La internare, medicii au extras din stomacul pacientului un lichid de culoare roz, apropiata de culoarea berii. S-a constatat ca pacientul nu consumase nimic altceva inainte. Aceasta substanta prelevata a fost trimisa la Laboratorul de Sanatate Publica Iasi, pentru expertiza, rezultatul urmând sa fie finalizat in cursul zilei de astazi. Sursele citate au adaugat ca, in acest moment, sunt luate in considerare trei posibile cauze ale incidentului din Bârlad. Primul ar fi ca doza de bere bauta a fost contrafacuta, fie barbatul a suferit o intoxicatie acuta, fie pacientul sufera de epilepsie.
Politistii au ajuns la fata locului in timp record, fapt ce le-a permis sa ridice cutia de bere la doar câteva minute dupa ce a fost deschisa. Acest lucru permite analizelor de laborator sa preleveze probe suficiente pentru a elucida situatia. Sursele citate au mai precizat ca aproximativ 4.000 de doze de bere Timisoreana au fost blocate de autoritati, nemaifiind deocamdata permisa vânzarea lor pâna la sosirea rezultatelor analizelor de laborator. Cantitatea nu a fost confiscata, intrucât, spun specialistii, avem de-a face cu un caz izolat, fiind foarte putin probabil ca berea sa fie intr-adevar otravita in cantitati importante.

«O sa dau in judecata producatorul de bere»
„Am fost la socrul meu, in Bârlad, care sta in cartierul Munteni, pe strada Soarelui. La intoarcere in Gara Banca, de unde sunt eu, m-am oprit cu un cumnat sa bem o bere la un magazin din fata Scolii nr. 3. Am vazut dupa ce am baut si am simtit ca e rea la gust
, ca este mov. Mi s-a facut rau si am ajuns aici la spital. Daca muream, ce faceau copiii
mei? Am doi copii, de 7 si 11 ani, sunt mici. O sa dau in judecata producatorul de bere”, a declarat de pe patul de spital Marian Hritcu. Acesta este in prezent somer, inainte lucrând la o societate de constructii in Bucuresti
, de unde a fost disponibilizat. Medicii spun ca starea lui este in continuare critica, nefiind inca depistata substanta cu care s-a intoxicat, ei banuind ca in doza de bere s-ar gasi pesticide.

«Am oprit distributia de doze de bere Timisoreana in judet»
«S-a mers pe urma dozei de bere din care a baut barbatul, fiind prelevate si probe pentru a fi trimise la Laboratorul de Medicina Legala din Iasi pentru efectuarea de analize toxicologice, urmând a fi depistata substanta din doza. Distribuitorul marcii de bere Timisoreana din judet este SC Taviany SRL Vaslui, care are puncte de desfacere in Bârlad, Vaslui si Husi. S-au retras pâna acum 4.000 de doze de bere din lotul de unde provenea doza consumata de cetateanul care s-a otravit. Urmeaza sa mergem pe firul distributiei si sa retragem din toate societatile care au primit acest fel de bere dozele existente”, a spus medicul Adrian Chirosca, directorul Inspectiei Sanitare de Stat (SANEPID).

Niciun comentariu: