Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.
Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.
Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.
Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.
Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.
Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!
Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal, Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .
joi, 27 noiembrie 2008
Consultantii - cine sunt, cat castiga si de la cine
Piata de consultanta poate fi structurata atat prin natura serviciilor oferite, cum ar fi cele de engineering (inginerie), IT, audit, juridic, fiscal, management, investment banking, cat si prin valoarea adaugata a serviciilor respective, valoare adaugata care se regaseste in valoarea onorariilor per consultant.
Astfel, la baza se afla serviciile de consultanta in engineering, IT si contabilitate, in zona de mijloc din punct de vedere al onorariilor fiind serviciile de audit, corporate finance, consultanta in managementul operatiunilor si in domeniul marketingului si vanzarilor, cele mai mari onorarii pe consultant fiind realizate in domeniul consultantei fiscale, al consultantei juridice, consultantei de strategie, consultantei de restructurare si in investment banking.
Onorariul mediu, de 100 - 120.000 de euro pe an
"Valoarea medie a onorariilor realizate de o firma de consultanta per consultant anual variaza in Romania de la circa 25.000 - 30.000 euro pentru servicii de consultanta relativ standardizate si ajunge la o medie de circa 100.000 - 120.000 euro pe consultant anual pentru serviciile de consultanta intensive din punct de vedere al know-how-ului si personalizarii pentru fiecare client ", spune Dragos Rosca.
Aceste proportii se pastreaza si in tarile avansate economic unde venitul mediu generat de un consultant in domeniile standardizate (IT, contabilitate, engineering) se situeaza in jurul a 100.000 - 150.000 euro pe consultant anual in timp ce pentru serviciile de consultanta cu valoare adaugata ridicata, onorariile medii generate de un consultant anual se situeaza intre 400.000 si 500.000 euro, potrivit estimarilor facute de expertii Roland Berger.
Una dintre tendintele inregistrate in ultimii ani este aceea a cresterii graduale a tarifelor orare sau anuale percepute de consultanti pentru onorariile solicitate, acest lucru regasindu-se practic in toate domeniile, cum ar fi IT, audit, juridic, strategie sau restructurare. Motivele se regasesc in cresterea semnificativa a costului cu forta de munca inalt calificata (de regula consultantii reprezinta " crema " personalului calificat dintr-un anumit sector) firmele de consultanta concurand intens pentru atragerea de personal, adesea echivalat ca pregatire si experienta cu personalul ocupand pozitii de management in companii din industrie sau sectorul bancar, fapt ce determina cresterea costurilor si implicit a onorariilor solicitate, observa reprezentantii firmei de consultanta de management.
Auditul, 50 - 60 mil. euro pe an
Piata romaneasca a serviciilor de audit si de consultanta financiara este terenul de lupta traditional pentru " cei patru mari " : PricewaterhouseCoopers, Ernst& Young, KPMG si Deloitte & Touche, valoarea anuala a serviciilor de profil fiind estimate la aproximativ 50 - 60 milioane euro de mai multe surse de pe piata.
Pe piata, sunt prezenti si jucatori internationali, de talie mai mica decat primii, precum BDO Conti sau Haarmann Hemmelrath. De asemenea, activeaza si jucatori mai mici pe acest segment precum Gontard & Partners, Romcontrol si altii.
"Serviciile de consultanta financiara se pot clasifica la randul lor, denumirile claselor nediferind major de la un jucator la altul. In linii mari, putem vorbi despre 4 tipuri de servicii. Este vorba despre cele de tip transaction services, reprezentata mai ales de catre asistenta de due diligence, o alta categorie de servicii fiind corporate finance sau M&A, reprezentate prin servicii de asistenta in fuziuni, achizitii sau vanzari de afaceri si prin servicii conexe cum ar fi cele de evaluare a afacerii. Exista de asemenea servicii de corporate recovery, reprezentata de serviciile de restructurare sau asistenta cuprinzand tot spectrul de la disfunctionalitati financiare sau operationale pana la insolventa sau lichidare", spune Ioana Filipescu de la KPMG Romania. Ultimul tip de serviciu ar fi cele din asa-numita clasa forensic: servicii de asistenta si investigatie ce pot constitui probe in instanta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu